Onze uitgangspunten:

  • Wij beogen steeds de uitbouw van een lange termijnrelatie met onze clienten
  • Evenwicht tussen premies en kwaliteit van onze producten
  • Grondige analyse van uw behoeften en verlangens

Neem contact op

Verzekeringen

Wij bezorgen u de beste voorwaarden, volledig op maat.

Lees meer

Offerte

Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Lees meer

Documenten

Wij hebben een uitgebreid documentencenter.

Lees meer

Welkom bij Van Dijck verzekeringen

Een klantgericht en onafhankelijk verzekeringskantoor dat van verzekeren, beleggen en financieel advies sinds jaar en dag haar specialiteit heeft gemaakt.

Meer over ons

Laatste nieuws

Tips om pickpockets te slim af te zijn!

In de zomer worden dagelijks bijna 400.000 reizigers het slachtoffer van pickpockets. Eén seconde van onoplettendheid kan al genoeg zijn. Volg onze tips om terug huiswaarts te keren met AL uw persoonlijke bezittingen! 1. U bent op een toeristische plaats? Voelsprieten uitsteken! Barcelona? Rome en de Trevi-fontein? Parijs en de Eiffeltoren? Madrid? Leuk, maar deze - zeer toeristische - steden behoren tot de favoriete top 10 van pickpockets. Houd uw rugzak of schoudertas op uw buik als u het openbaar vervoer neemt, en laat u vooral niet afleiden.

Gouden tip

Enkele tips voor een veilige barbecue!

1. Zorg ervoor dat de barbecue stabiel staat. Plaats de barbecue op een goede, stevige, vlakke ondergrond. Leg het snoer van een elektrische barbecue zo min mogelijk in de looproute en laat het over de grond lopen. Bij struikelen kan de barbecue omvallen en je kan gloeiend hete kolen over je heen krijgen. Plaats een […]