Ons kantoor

Ons kantoor behartigt reeds sinds drie generaties uw belangen op het vlak van verzekeringen, – spaar en beleggingsproducten.

Wij betrachten steeds de uitbouw van een langetermijnrelatie met elk van onze cliënten en hechten daarom in het bijzonder belang aan correcte dienstverlening met een juist evenwicht tussen premies en kwaliteit van de producten en geleverde diensten.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verbinden wij er ons toe het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen kritisch te vergelijken en de beste voorwaarden voor u te bekomen tegen correcte premies. Wij nemen dan ook steeds de tijd voor een grondige analyse van uw behoeften en zullen met de regelmaat proactief uw dossier opnieuw onder de loep nemen teneinde in te spelen op gewijzigde situaties of nieuwe tendensen.

Bijstand bij schade

Bij schade staan wij klaar om u bij te staan bij de afhandeling van a tot z. Wij stellen steeds alles in het werk om u maximaal schadeloos te stellen en al uw rechten uit te oefenen die voortvloeien uit de onderschreven polis.

Zelf berekenen

Dat wij onafgebroken streven naar een nog betere klantenservice getuigt ook het ter beschikking stellen van innovatieve tools zoals de ‘calculator’, een toepassing waarmee u in een mum van tijd uw loon, pensioen, woonkrediet, investeringsplan enzovoort kan berekenen. Op die manier willen wij duidelijk maken dat onze dienstverlening meer inhoudt dan het louter verkopen van financiële producten.

Bijstand

U kunt ook buiten onze kantooruren steeds rekenen op bijstand via onze bijstanddienst die 24/24 bereikbaar is via de vertrouwde telefoonnummers.

Wij danken onze jarenlange cliënten voor het gestelde vertrouwen en hopen u als nieuwe cliënt spoedig te mogen verwelkomen.

Steeds tot uw dienst,

Team Van Dijck & Partners